Huibelco is aangesloten als NL Professional bij NL Greenlabel, opgericht door Nico Wissing en Lodewijk Hoekstra.  NL Greenlabel maakt zich sterk voor duurzame tuinen en buitenruimtes. Wij werken daar graag aan mee en kunnen u adviseren over duurzame keuzes!

NL Greenlabel logo

 

 

Eigen Huis & Tuin

Na eerst een jaar samenwerking met het Tros programma ‘Meer Tuinplezier’, is het contact met de TV-wereld gebleven. Sinds 2005 ontwerpen en realiseren wij de tuinen voor ‘Eigen Huis en Tuin’ onder begeleiding van Lodewijk Hoekstra. Een hele leuke manier om door het hele land de meest uiteenlopende tuinen te realiseren. Met het hele team van Eigen Huis en Tuin en in het bijzonder Lodewijk Hoekstra, de hovenier en presentator van ‘Eigen Huis en Tuin’, hebben wij een hechte vriendschap opgebouwd.

Binnen 2 weken een vrijblijvend tuinontwerp?

Onze tuinontwerpen  vallen alle jaren in zeer goede aarde bij de eigenaren/opdrachtgevers voor het TV programma. U kunt zich via de site van Eigen Huis en Tuin opgeven als u kans wilt maken op tuinaanleg in het TV programma (hiervoor geldt wel een eigen bijdrage).